Instagramin alkuvuoden tykätyimmät

Instanihanimmat_20160110_14_04_28_Pro

Kvartaalitaloudessa katsotaan huhtikuun alussa taustapeiliin. Miten menivät vuoden kolme ensimmäistä kuukautta tykkäämistaloudessa?

Kärkikymmenikköön pääsee tällä kertaa mukaan 274 tykkäyksellä. Sosiaalinen media on sosiaalista. Sosiaalisuus ja vuorovaikutus palkitaan kommentein ja tykkäyksin, poissaolo vähentää molempia. Hyvillä aihetunnisteilla tilannetta voi parantaa.

Kuusamon Rukan tykkylumiset puut tekivät tammikuun pakkasilla lähtemättömän vaikutuksen paitsi kuvaajaan myös muihin Instagrammereihin.

10. Rukan tykkypuut, Kuusamo

Ruka 274

Tämä uhkaa käydä yksitoikkoiseksi, vaikka Rukan tykkylumiset puut tammikuisessa paukkupakkasessa olivat todella hienoja!

En ole aiemmin ollut hangilla tammikuussa, kevättalvella sen sijaan useita kertoja.

Pakkanen oli kova, ja värit auringon laskun jälkeen upeat. Olin haltioissani, ja ilmeisesti moni muukin. Tähän kärkikymmenikköön mahtuu peräti seitsemän kuvaa tammikuisesta Kuusamosta!

9. Rukan tykkypuut, Kuusamo

Ruka 276

Moni hyvä otos on hetken lapsi. Kävelimme tammikuun alussa Tammisaaren saariston kansallispuiston luontopolun ympäri, ja poikkesin polulta kuvaamaan tätä. 288 tykkäystä.

8. Jäätynyt ruovikko, Tammisaaren saariston kansallispuisto

Raasepori 287

Seitsemänneksi tykätyin kuva on otettu Kuusamon Käylänkoskella. Pakkasta oli taas lähes 30 º astetta, mutta upea kuurainen luonto piti käydä ikuistamassa matkalla takaisinpäin Kiutakönkäältä. 290 tykkäystä, tarkennuskäsi jäätyi mutta oli sen arvoista! (ja molemmin puolin siltaa käytössä Lumia 1020)

7. Istagrammaaja ja Lumia, Käylänkoski, Kuusamo

Käylänkoski 290

Kuudenneksi tykätyin on otettu ikkunan läpi pakkasaamuna jolloin elohopea oli taas käynyt kolmessakymmenessä.

Paikasta jonka aamiaispöydästä on tällaiset näkymät, voisi herätä useamminkin. 297 tykkäystä.

6. Pakkasaamun valo Vuosselissa, Ruka, Kuusamo 10.1.2016

Kuusirinne 297

Onneksi mukaan mahtuu myös yksi kuva talvisesta Helsingistä.

Olen alkuvuoden arjessani ottanut harvinaisen vähän kuvia, yksi ”syyllinen” asiantilaan on pieni suloinen vaalea otus, joka näyttää saimaannorpankuutin ja jääkarhunpennun risteytykseltä.

Vaikka eivätpä nuo alkuvuoden valaistusolosuhteetkaan ole aina aivan optimaalisia olleet. 300 tykkäystä.

5. Auringonlaskun odotus, Kaivopuisto, Helsinki

Kaivopuisto 299

Neljänneksi tykätyin kuva todistaa vanhan sanonnan ”yksi kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa” oikeaksi. Tämä kuva on otettu Ruka Peakin vierestä, valo kuvassa on – autoni saattovalojen aikaansaamaa.

Kiitos kolmestasadasta tykkäyksestä! Ja Anteeksi!

4. Ravintola Ruka Peakin viereiset puut, Kuusamo

Tykkypuut 300

Kolmanneksi tykätyin ei ollut ensimmäistä kertaa framilla. Tämä kuva oli kuvituksena jutussa, joka kertoi elämäni kauneimmista auringonnousuista ja se on tässä joukossa koska postasin kuvan Instagramiin kertoakseni blogijutusta jonka nimi on Instagramin Ihanimmat. (Siihen on koottu koko viime vuoden tykätyimmät Instakuvat)

Toukokuussa saaristossa yölämpötila painui pakkaselle, ja heräsin muutaman tunnin unien jälkeen – mutten turhaan! Valokuvaajataipaleeni – joka ei ole aivan lyhyt – ikimuistoisempia hetkiä. 312 tykkäystä.

3. Toukokoinen auringonnousu, Tammisaaren saariston kansallispuisto

Raasepori 312

Toiseksi tykätyin kuva on taas Rukan rinteiltä, Kuusamosta.

Vaikka pakkasta oli paljon, sehän on vain varustautumiskysymys. 318 tykkäystä.

2. Tammikuun alun lumiset Rukan rinteet, Kuusamo

Ruka 318

Tykätyin kuva ei yllätä. Se kuvaa ikonista Myllykoskea Oulangan kansallispuistossa Kuusamossa. Myllyn ja kosken kuvan voi nähdä kokonaisena täällä. 413 tykkäyksellään tämä kuva on ylivoimaisesti tykätyin, ja tämä jos mikä näyttää hyvin mikä voima on aihetunnisteilla eli #häshtägeillä eli kaverillisesti ”häsillä”.

Käytän niitä yleensä aika vähän, tässä olin suorastaan villiintynyt ja suoltanut eetteriin kaikki nämä: #kuusamo #oulankanationalpark #kitkajoki #myllykoski #luontoonfi #thisisfinland #ourfinland #visitfinland #outdoor #suomiretki #partioaitta #relaacom

1.Myllykoski, Oulangan kansallispuisto, Kuusamo

Myllykoski 412

Tällä postauksella osallistun Instagram Travel Thursday -haasteeseen.

Haasteen järjestäjinä toimivat Muru Mou, Rimma + Laura ja Travellover.

Kiitos että luit tämän! Iso kiitos jos kommentoit!

Mikäli pidit lukemastasi, voit seurata blogiani myös Facebookissa.

Mikäli pidit kuvistani, voit seurata Lumiani jälkiä Instagramissa.

Kaikki kuvat ovat omiani, ethän käytä niitä ilman lupaani.

Copyright © 2016 Johanna Suomela. All rights reserved.